Authentieke Thaise massage

 

Welkom bij SIAM SPA & WELLNESS CENTER

Prijzen

60 minuten   €60,00,   90 minuten  € 80,00,  120 minuten €100,00


Belangrijk!!!

Het is verstandig voorafgaand aan elke massage de masseuse op de hoogte te stellen van eventuele aandoeningen of pijnen.

In overleg wordt dan bekeken of hieraan speciale aandacht kan worden besteed.

Door aanvullende para-medische opleiding kunnen wij gerichte behandeling geven in geval van bijvoorbeeld pijn aan;

Knieën                  Rug                                      Nek

Benen                   Schouders                         Armen

Voeten                 Schouderbladen               Hoofd

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Traditionele Thaise of Yoga Massage

Je neemt plaats op een matras op de vloer. Er wordt geen olie gebruikt.
Je lichaam wordt tijdens de massage in diverse yogaposities gebracht. Daarom noemt men Thaise massage ook wel  “yoga for lazy people”. Je wordt bewerkt met knieën, voeten en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse.
Eigenlijk is Thaise massage een soort mix van normale massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen. Het doel hiervan is het lichaam te harmoniseren en blokkades los te maken. In tegenstelling tot de traditionele Chinese geneeskunde, die gericht gebruik maakt van acupunctuur om de druk te manipuleren, bevordert Thaise massage dezelfde punten maar met een helende aanraking. Daarom worden de drukpunten van alle spanning ontdaan. De levensenergie, of Prana, kan zodoende vrij door het lichaam bewegen.


 Thaise Olie Massage 

Thaise olie massage is het zacht in wrijven van aromatische oliën, puur natuur.
Deze massage is zeer ontspannend en zacht in tegenstelling tot de traditionele thaise yoga massage die hiervoor beschreven staat.
De oliemassage stimuleert de bloedsomloop je krijgt een warme en weer een fit gevoel.
Na een drukke werkdag, voor een belangrijke bespreking of gewoon om je weer lekker herboren te voelen.

 60 minuten € 60,00,  90 minuten € 80,00 en 120 minuten  € 100,00

 

 Voet Massage

De Thaise voetmassage activeert de energiedoorstroming in het lichaam.
Bij de Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen, daarna volgt  licht kneden. De organen van de mens zoals hart,longen,darmen, nieren en maag zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzool wordt gezien als de spiegel van het lichaam. Door acupressuur met een massagestokje uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. De massage wordt als aangenaam ervaren.
60 minuten   € 60,00

 Oorkaars Massage

Deze holle kaarsen worden met de hand gemaakt. De bestanddelen zijn volgens een oud origineel recept waarin kruiden zoals salie, kamille, johanneskruid, etherische olie en fijne honingextracten, zijn verwerkt. Binnenin de kaars zit een filter.
Eerst wordt er een oorreflex massage gegeven. De kaars wordt aangestoken en in het oor gezet. Er wordt tijdens het branden van de oorkaars een ruisend, knisperend geluid gehoord. Na de behandeling wordt er nog een hoofdmassage gegeven.                                                        
 

Schouder / Nek en Rugmassage

Deze rugmassage versterkt de rug en wordt gebruikt voor mensen die lang in één houding hebben gezeten, bijvoorbeeld vergaderen of een lange autorit.
60 minuten € 60,00